Modeltreinen.org

Digitaal Modelspoor

Stap-voor-stap Cursus waarin je leert hoe je een digitale modelspoorbaan plant, bouwt en onderhoud.

Please fill all required field

Factuurgegevens

Jouw bestelling

Product Totaal
Digitaal Modelspoor (digitale download) × 1 67.00
Subtotaal 67.00
Totaal 67.00

Betaalmethode

 • Selecteer je bank

We respecteren jouw privacy en informatie

Wat je krijgt

 • Digitaal Modelspoor

  In de modules maak je kennis met alle onderdelen van digitaal rijden en leer hoe je de onderdelen zelf toe kunt gaan passen.

 • Bonus 1: 100 ombouw projecten

  Een van de meest gestelde vragen op digitaal gebied is hoe je een loc om moet bouwen / decoder in moet bouwen, ik heb meer dan 100 ombouwprojecten verzameld, er zit dus altijd wel een project bij waar jij wat aan hebt!

 • Bonus 2: Baanplannen Gids

  Om je op weg te helpen met het maken van een baanplan, en natuurlijk om wat ideeën op te doen, heb ik in deze bonus links naar meer dan 100 baanplannen voor je verzameld!

 • Bonus 3: Budget Modelspoor gids

  In dit bonus rapport geef ik tips die je letterlijk honderden euros gaan besparen. Ik geef zelfs mijn exacte onderhandelmethode om op marktplaats te kopen!

 • Bonus 4: 101 modelspoor vragen & antwoorden

  In dit 44 pagina’s tellende e-book vindt je de meest gestelde vragen, dat zijn er dus meer dan 100! en daarnaast ook alle antwoorden op deze vragen!

 • Wij beschermen jouw privacy

 • 100% tevredenheidsgarantie

 • Jouw gegevens zijn veilig

30 dagen geld terug garantie

Mocht je binnen 30 dagen om welke reden ook, besluiten dat dit product niet voor jou geschikt is, dan krijg je 100% van je geld terug.

Het enige dat je hoeft te doen is een mailtje sturen. Je krijgt als het ware 30 dagen de tijd om bouwtekeningen gratis te bekijken en gebruiken.

Privacy

We zullen geen online informatie delen of verhandelen die je met ons verstrekt (inclusief e-mailadressen).

Wat andere starters en gevorderden in de modelspoorhobby zeggen

“Als her-beginner in deze hobby had ik eigenlijk geen idee wat ik wou en hoe ik aan de slag moest gaan. De informatie in het e-boek van Koen heeft me enorm geholpen om een plan te maken om nu lekker aan de slag te kunnen gaan.”

Peter van Es (Fleischmann H0)

“Dit boek is een aanrader voor iedereen die met Modelspoor bezig is, of je nu een beginner bent of een doorgewinterde hobbyist. Het boek geeft duidelijke informatie over hoe je een modelspoorbaan bouwt.”

Ruud (H0 en LGB in de tuin)